TISKARNA HUTTER
Tiskanje in vse okrog njega
TISK NA VSE
materiale in podlage
DODELAVA TISKOVIN
Personalizacija, plastifikacija, UV lak in še...

DOPISNI LISTI

Tisk dopisnih listov A4 format, enobarvni ali večbarvni, z logom vašega podjetja in osnovnimi podatki. Dopisne liste tiskamo v večjih količinah kot offset ali manjših kot digitalni tisk.

Dopisni list je osnovna predstavitev podjetja. Dopis se lahko uporablja tudi kot predračun, dobavnica, račun, opomin , vabilo …..

Tisk na gramaturi papirja od 80 do 110 g, klasičen ali ekstra beline. Za dopisne liste pravtako velja tiskanje na barvnem papirju, možna tudi personalizacija tiska dopisa.

Ceno tiska dopisnih listov oblikujemo na podlagi količine, vrste papirja, barv tiska in dodelave.

POSLOVNE MAPE

Tiskamo poslovne mape različnih dimenzij.

Možna dodelava tiska poslovnih map: plastifikacija, tisk Uv laka, izsek mape, izdelava orodja po željah stranke. Tisk mape pravtako z zavihkom ali brez ter mapa z vizitko ali brez. Za tisk mape se s stranko pogovorimo o naročnikovih potrebah in temu priredimo velikost mape, gramaturo papirja mape in izsek mape. Mape se lahko tiskajo v večjih količinah ali v digitalnem tisku manjše količine.

Ceno tiskanja mape oblikujemo na podlagi količine, vrste papirja, barv tiska in dodelave, Tisk poslovnih map različnih dimenzij . Mape se laho plastificirajo, tisk Uv laka, izsek mape, izdelava orodja po željah stranke.
Tisk mape z zavihkom ali brez, mapa z vizitko ali brez. Za tisk mape se s stranko pogovorimo o njenih potrebah in željah in temu priedimo velikost mape, gramaturo papirja mape in izsek mape.
Mape se lahko tiskajo v večjih kočičinah ali v digitalnem tisku manjše količine.
Ceno mape oblikujemo na podlagi količine, vrste papirja, barv tiska in dodelave.

TISK KUVERT

Tisk kuvert  kot so “amerikanke” z levim ali desnim oknom,  “amerikanke” brez okna ter tisk kuvert formata A4, A5 ali A6 z oknom ali brez in kuverte za strojno pakiranje.

Kuverte potiskamo po eni ali obeh straneh po želji stranke z vašimi osnovnimi podatki. Kuverte so lahko tudi personalizirane.

Ceno kuverte oblikujemo na podlagi količine, vrste in barve tiska.

VIZITKE

Tiskanje Vizitk: klasične dimenzije 55 x 85 ali vizitke dimenzije 50 x 90, vizitke na pregib dimenzije 55 x 170 ali vizitke na pregib 85 x 110.

Vizitke so osnova za prestavitev in nadaljnjo komunikacijo ter prvi vtis. Izdelamo klasične večje količine ali digitani tisk za manjše količine. Vizitke so lahko z ravnimi ali izsekanimi robovi.

Kvalitetna in zadostna gramatura papirja vizitk je 350g mat ali gloss tisk. Naročnik lahko dobi tudi druge vrste in gramature papirja.
Dodelava tiska vizitk: plastificiramo z mat plastiko, sijaj plastiko, soft touch plastiko, srebrotisk, zlatotisk, slepi tisk in UV lak.
Ceno vizitk oblikujemo na podlagi količine, vrste papirja in dodelave.

BLOKI

Tiskanje blokov velikosti:  A4, A5, A6.

Vezava blokov: lepljeni v glavi, speti s kovinsko špiralo.

Bloki so primerni za poslovna darila strankam ali kot interna uporaba v podjetju.

Velikost in vsebina: blok so lahko 50listni, 100 listni ,s tiskom vašega loga, mali ali veliki karo, črtasti.

Ceno bloka oblikujemo na podlagi količine, vrste papirja in dodelave.

SAMOKOPIRNI BLOKI

Samokopirni bloki: primerni za CMR, račune, dobavnice, naročilnice
različne barvne kombinacije papirja.

Velikosti tiskanih blokov so: A4, A5, A6, vezava pa lepljeni v glavi , 50 listni blok, 100 listni blok, primerni za CMR- Numeracija samokopinih blokov.

Ceno bloka oblikujemo na podlagi količine, vrste papirja, barv tiska in dodelave.

SAMOKOPIRNI SETI

Tiskanje samokopirnih setov:  primerni so za CMR, račune, dobavnice, naročilnice.

Samokopirni seti velikosti:  A4, primerni za CMR pravtako so na voljo različne barvne kombinacije papirja ter numeracije setov.

Ceno tiska samokopirnega seta oblikujemo na podlagi količine, vrste papirja, barv tiska in dodelave, seveda tudi individualno glede na zahteve naročnika.

Info, vprašanja ali ponudba

Smo dosegljivi, pišite in prejmite odgovor v najkrašem času.

Ni berljivo? Prikaži drug tekst. captcha txt